BOVAG

Logo_Bovag.pngAutobedrijf John Visser is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Daar worden wij ook regelmatig op gecontroleerd.

 

BOVAG Pechhulp

Pech is altijd mogelijk en komt altijd ongelegen. Bij pech wil je daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden!

Via BOVAG Pechhulp schakelt u meteen een BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor je klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Pechhulp Nederland

Heeft u pech onderweg? Dan kunt u rekenen op reparatie van eenvoudige gebreken ter plaatse. Als dat niet haalbaar is, wordt uw auto versleept naar een garage in de buurt, of naar uw eigen garage. Is reparatie niet mogelijk? Dan krijgt u een vervangende auto aangeboden of ander passend vervoer.

Pechhulp Europa

Bij pechhulp in het buitenland biedt BOVAG vaak verschillende mogelijkheden aan. Dit hangt af van de situatie. Denk aan:

  • transport naar de eindbestemming
  • vervangend vervoer
  • stalling van je auto
  • het vervoer terug naar Nederland
  • het toesturen van onderdelen.

Meestal zijn ook reiskosten en noodzakelijke hotelovernachtingen in de verzekering opgenomen. Vaak zit daar wel een beperking aan.

Bovag pechhulp aanvragen

Neem voor een Bovag Pechhulp offerte op maat contact met ons op.

Mail naar info@autobedrijfjohnvisser.nl . U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 072-5600250