Onderhoud & Reparatie

Om probleemloos te blijven rijden, heeft een auto zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. We maken een onderscheid tussen een grote en een kleine onderhoudsbeurt. 

Tijdens het klein onderhoud wordt:

  • de olie en oliefilter vervangen
  • alle vloeistoffen gecontroleerd en eventueel bijgevuld
  • de accu getest
  • de auto gecontroleerd op belangrijke punten als banden, remmen en verlichting

Bij de grote onderhoudsbeurt vervangen wij ook zo nodig het luchtfilter, interieurfilter en de bougies. De remmen worden rondom gereinigd. 

De onderhoudsintervallen (in kilometers) zijn verschillend per merk, maar liggen normaliter tussen de 15.000 en 30.000 kilometer. Met onze Bosch testkast kunnen wij deze interval weer volgens de fabrieksgegevens programmeren. 

Mocht een reparatie noodzakelijk zijn, dan zullen wij altijd contact met u opnemen. Bij Autobedrijf John Visser komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Reparatie

Met de onderhoudsbeurten proberen wij te voorkomen dat u onverwachts een defect aan uw auto krijgt. Helaas kan dit soms toch gebeuren. Wanneer u een probleem heeft met uw auto, kunt u op ons rekenen. Wij stellen een snelle diagnose en proberen het euvel zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk op te lossen. Maar ook nu nemen wij natuurlijk eerst contact met u op voor overleg.