De Algemene Periodieke Keuring (APK)

De Algemene Periodieke Keuring is een Europese verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft rijden. Het kan dus zo zijn dat er in de loop van het jaar tóch onderhoud of reparatie aan uw voertuig nodig is. Regelmatige controle en goed onderhoud blijven daarom van belang.

Steekproef

Logo_RDW.pngHet kan gebeuren dat uw voertuig geselecteerd is voor een steekproef. Uw voertuig moet dan na de keuring beschikbaar blijven voor de RDW. De RDW controleur is binnen 90 minuten na de afmelding aanwezig. Uw voertuig moet dus (maximaal) anderhalf uur, plus de tijd die nodig is voor de steekproefherkeuring zelf, beschikbaar blijven. U bent verplicht hieraan mee te werken.

Vergeet uw APK niet!

Autobedrijf John Visser informeert u tijdig per e-mail over uw APK.  Zo voorkomt u een eventuele boete voor een te late keuring. U kunt uw voertuig tot twee maanden voor de APK-vervaldatum laten keuren. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf. Dit wil zeggen dat u bij ons verzekerd bent van een gedegen keuring én passend vakkundig advies.

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 072-5600250  of  info@autobedrijfjohnvisser.nl