JohN Visser en zijn team

Als klant van Autobedrijf John Visser kunt u niet om John Visser heen. Het autobedrijf ademt zijn enthousiasme, vakmanschap en passie. John is geboren in de motorolie. Zijn opa was onderhoudsmonteur, zijn vader automonteur, en de kleine John stapte al snel in diens voetsporen. Als pa thuis aan het sleutelen was, dan gaf hij het gereedschap aan. Totdat hij weer met zijn eigen autootjes wilde spelen....

John volgde een monteuropleiding en werkte jaren bij Mitsubishi Alkmaar, waar hij de techniek onder de motorkap echt onder de knie kreeg. In 2007 startte hij op de Vossenkoog 16 zijn eigen bedrijf, dat hij met veel toewijding en volgens zijn eigen visie boetseerde tot wat het nu is: een universeel BOVAG autobedrijf met een hecht en betrokken team. 

John: "Je doet het met elkaar voor de klanten. Ik hou van de laagdrempeligheid, de korte lijnen en het snelle schakelen. Naast vakkundigheid is sfeer belangrijk. Je gaat met klanten om, zoals je met familie of vrienden omgaat. Ik word blij, als mijn klanten blij zijn."

John Visser helpt zijn vader